Utolsó kommentek

  • Flagellus: Köszönöm megtisztelő válaszát. Üdvözlettel B. Péter (2017.02.24. 10:53) Megújítási kisérletek
  • furbe: Hát a Rain számomra egy igen érdekes kérdés. 2010 májusában talán az első 5 emberben benne voltam,... (2017.02.21. 01:49) Megújítási kisérletek
  • Flagellus: Kiváncsi lennék a véleményedre a Rain Internationallal kapcsolatban. (2017.02.20. 23:16) Megújítási kisérletek
  • feketepolos: @furbe: Joguk van persze! Névtelenül.. Tv-t nézni és önmagukat nem hibáztatni! Zoli (2013.04.29. 22:59) Bináris elrendezés
  • furbe: Én meg azt gondolom, az embereknek joguk van megtudni a dolgokat a maguk teljességében. A szövege... (2013.04.04. 22:10) Bináris elrendezés
  • Utolsó 20

Első középkezdés

2012.09.16. 01:16 furbe

Sok év tapasztalatát összegyűjtve, s félre téve a szkeptikus és ellenérzésekkel terhelt szemléletet, alapvetően matematikai és marketing szempontból szeretném elemezni a cégeket.

Gyors kereséssel arra jutottam, hogy jelenleg is van több olyan cég, mely Magyarországon jelentős lendülettel nő. A Zeek-Rewards bukása után eljött az ideje egy olyan blogot írni, ami alapvetően rámutat a cégek működésének árnyoldalaira is. Nem csak cégeket fogok értékelni, hanem egyes esetekben alapvető jelenségeket is bemutatok, mert ennek segítségével sok hasonló szituáció megelőzhető.

Nem akarok egyik cég fele sem elköteleződni, habár több cégben magam is voltam regisztrált tag. Objektíven szeretném bemutatni a tényeket, s nem az egyik cég szempontjából lejáratni az összes többit. Természetesen a hasonló cégek esetén az összehasonlítás elkerülhetetlen lesz, például az unilevel rendszerű Amway-t és FLP-t nem összehasonlítani badarság, de egy Kyani visszaosztási rendszer önmagában is elegendő elemzendőt tartalmaz ahhoz, hogy ne akarjam unos-untalan valamelyik másik céget citálni. Viszont olyan cégek esetén, ahol a rokonság egyértelmű, ez kihagyhatatlan.

Első pár posztban az alapokat szeretném megosztani azokkal, akik nincsenek ezen területen nagyon otthon, majd a legismertebb cégek bemutatása után igyekszem az a frissen megjelenő cégek elemzésébe is belefolyni.

2 komment

Címkék: mlm unilevel FLP Kyani Amway Zeek Reevards

A bejegyzés trackback címe:

https://mlm-figyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr824779652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Persephone Anonymus 2012.09.18. 16:51:42

Hello! Ha hozzá lehet szólni akkor élek vele. Szerintem a Kyäni üzlet, mint üzlet jó!

furbe · http://matits.hu 2012.09.19. 10:58:54

Van pár igen erős pontja Kyani kompenzációs tervének, mindenképpen akarok vele foglalkozni. Az alapokat szeretném előbb végig venni, hogy ne kelljen utána mindent végig mondani minden egyes alkalommal.
süti beállítások módosítása