Utolsó kommentek

  • Flagellus: Köszönöm megtisztelő válaszát. Üdvözlettel B. Péter (2017.02.24. 10:53) Megújítási kisérletek
  • furbe: Hát a Rain számomra egy igen érdekes kérdés. 2010 májusában talán az első 5 emberben benne voltam,... (2017.02.21. 01:49) Megújítási kisérletek
  • Flagellus: Kiváncsi lennék a véleményedre a Rain Internationallal kapcsolatban. (2017.02.20. 23:16) Megújítási kisérletek
  • feketepolos: @furbe: Joguk van persze! Névtelenül.. Tv-t nézni és önmagukat nem hibáztatni! Zoli (2013.04.29. 22:59) Bináris elrendezés
  • furbe: Én meg azt gondolom, az embereknek joguk van megtudni a dolgokat a maguk teljességében. A szövege... (2013.04.04. 22:10) Bináris elrendezés
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

Flagellus 2017.02.24. 10:53:52

Köszönöm megtisztelő válaszát.
Üdvözlettel B. Péter

Bejegyzés: Megújítási kisérletek

furbe · http://matits.hu 2017.02.21. 01:49:43

Hát a Rain számomra egy igen érdekes kérdés. 2010 májusában talán az első 5 emberben benne voltam, aki hallott a Rain magyarországi megjelenéséről. Az első két hivatalos prezi fordításában is részt vettem. Jelen voltam a Soul bevizsgálásánál is, s az első szemináriumokon is.

2011 februárja óta nem vettem részt a cég rendezvényein, nem igazán tudtam mit kezdeni Badár László és Byron Belka közti egyességgel, aminek következtében ő lett a magyar csapat első számú vezetője (ugyanis nem ő hozta be a céget Magyarországra).

A termék egyébként zseniális, a marketing terv is jó. Chad Cristoferson jól össze rakta a Monavie sikerein felbuzdulva a Rain kompenzációs rendszerét.

Bejegyzés: Megújítási kisérletek

Flagellus 2017.02.20. 23:16:09

Kiváncsi lennék a véleményedre a Rain Internationallal kapcsolatban.

Bejegyzés: Megújítási kisérletek

feketepolos 2013.04.29. 22:59:05

@furbe: Joguk van persze! Névtelenül.. Tv-t nézni és önmagukat nem hibáztatni! Zoli

Bejegyzés: Bináris elrendezés

furbe · http://matits.hu 2013.04.04. 22:10:09

Én meg azt gondolom, az embereknek joguk van megtudni a dolgokat a maguk teljességében.

A szövegemet végigolvastam (fél év távolságából), és azt gondolom, amit el lehetett mondani a bináris rendszerekről általában, az itt megtalálható, minden általánosítás nélkül.

Az egyszerű bináris rendszerek így működnek (bárhogyan is ködösíteni akarják egyesek). Inkább okulni kell belőle, s nem azt támadni, aki le meri írni azt a részét is ennek a történetnek, melyről általában a vezetők hallgatnak.

Bejegyzés: Bináris elrendezés

feketepolos 2013.04.04. 18:26:40

Tisztelt uraim,ha szakmai megbeszélés lenne, talán nem is lenne kifogásom az ellen, hogy az adott témát kiveséznénk. De ez a nyilvánosság, és csak akkor nem félrevezető, ha az adott téma minden formája, előnye és hátránya taglalva lenne, de ezen sorokat olvasva magam is piramisoznék. Azt hiszem kissé felületes és általánosító ezen bejegyzés.
Tisztelettel, Gyuri Zoltán

Bejegyzés: Bináris elrendezés

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2012.12.17. 14:27:03

A Kyaniról:
Személy szerint 8 hónapig voltam részese a Kyani gépezetnek. Az első tapasztalatok pozitívuma után, rá kellett döbbennem, hogy nincs új a nap alatt: ez is csak MLM.
Maga a rendszer, az alapötletek, és a termék sem rossz, de természetesen Magyarországon ezt is sikerült rendesen félrevinni.
Az eredeti rendszer lényege, hogy használd a terméket, és alkalmanként csatlakoztass egy-egy embert. Inkább építs lassan, de biztosan egy stabil rendszert.
Magyarországon, természetesen mindenki gyorsan akar gazdag lenni. Ez az első huszonpár embernek sikerült is, ők most a Bahamákról küldenek motiváló üzeneteket. Ha itthon nem érsz el 1-2 hónap alatt 3-4es szintet (ez kb 20-30 embert jelent) akkor ki fogsz esni, mert nem tud követni a rendszer. Nincs képzés, nincs kommunikáció, nincs komoly marketing, és igazi szakmai háttér, csak méregdrága start (kb 150 e ft) és termékek, és összességében egy másfél év alatt nagyra fújt lufi. Hasonlóan fog kidurranni, mint az összes többi - és az mlm lovagok vándorolnak tovább (amway, forever, nuskin, kyani,...?) a következő újonnan induló mlm piramisba. Közben pedig ezrek és ezrek csalódnak, és dobnak ki az ablakon százezreket.

A Kyani egy újabb cukormázas átverés, egy igazi csalódás-gyár. Száz emberből egy-kettő stabil, hosszútávú rendszert épít, a többi jó ha visszakeresi a befektetett pénzét majd kiesik, és örök mlm csalódott lesz, néhány igazán kapzsi ember remek üzleti tervének köszönhetően.

Bejegyzés: Unilevel elrendezés

furbe · http://matits.hu 2012.09.27. 15:14:07

@The real McCoy: Köszönöm az észrevételt. Ismerem a harmadik pontot is, de a cégek sikerességéről egy külön posztot akarok írni (konkrétan a következőt). Ennek egyik sarokköve a megújulás.

A szolgáltatások MLM rendszerű értékesítése szerintem is lehetséges, tudok én is működő cégről, utána nézek az emlegetetteknek is. Csupán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a legtöbb svindli ezen területen tapasztalható.

Bejegyzés: Bináris elrendezés

The real McCoy 2012.09.27. 13:42:56

Az átlagot messze meghaladó MLM-es ismeret, gratulálok. nagyon érthetően mutatja be a feltöltődős bináris mátrix hazugsággyárat, amit MLM-nek próbálnak eladni egyesek, pedig nem az.

Néhány apró tévedés azért becsúszott. Léteznek szolgáltatást értékesítő MLM-hálózatok, amelyek hosszú évek óta benne vannak a Global Top 100-ban is, azaz a Föld 100 legnagyobb MLM cége közé tartoznak. (pl. ACN, WorldVentures, stb.)

Továbbá az MLM cégeknek valójában 3 alapvető kihívás között kell megtalálniuk a kompromisszumot:
1. A kezdők viszonylag gyorsan jussanak jelentősebb pénzhez, "érezzenek rá" a dologra, ne adják fel.
2. A legfelső szinteken az utolérések vagy leválások után is maradjon kellően magas jövedelem.
3. Maradjon a cégben is elég pénz, amiből fejleszteni, versenyeket kiírni, extra jutalmakat, meglepetéseket finanszírozni lehet hosszú távon.

Az első kettőt szépen megláttad, de a 3. miatt igen gyakran robbannak szét néhány éves MLM-hálózatok, amikor rájönnek az alapítók, hogy rosszul számoltak az elején és nekik nem annyi marad, mint ahogy elképzelték. Ilyenkor kezdődik a varia és találnak ki mindenfélét, hogy az eredetileg ígértnél kevesebb jutalékot kelljen kifizetni.

Bejegyzés: Bináris elrendezés

furbe · http://matits.hu 2012.09.19. 10:58:54

Van pár igen erős pontja Kyani kompenzációs tervének, mindenképpen akarok vele foglalkozni. Az alapokat szeretném előbb végig venni, hogy ne kelljen utána mindent végig mondani minden egyes alkalommal.

Bejegyzés: Első középkezdés

Persephone Anonymus 2012.09.18. 16:51:42

Hello! Ha hozzá lehet szólni akkor élek vele. Szerintem a Kyäni üzlet, mint üzlet jó!

Bejegyzés: Első középkezdés
süti beállítások módosítása